У Чернівцях під час виконання службових обов'язків загинула 22-річна патрульна Таїсія Татарин

03.10.2022 21:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні вранці вона одягла форму, отримала зброю та пішла захищати спокій рідного міста. На жаль, ця зміна стала останньою зміною в її житті.

Екіпаж Таїсії Татарин та Олександра Гуцула прибув на виклик про розбещення неповнолітніх. Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям. Патрульні розшукали громадянина, виявилось, що чоловік мав з собою зброю та раптово здійснив низку пострілів по інспекторах. Поліцейська отримала смертельне вогнепальне поранення, її напарника шпиталізували, наразі йому надається вся необхідна медична допомога.

Таїсія прийшла у лави патрульної поліції в серпні 2020-го, щоб служити та захищати. У пам’яті всіх, хто її знав і працював разом з нею, Таїсія назавжди залишиться принциповою та чуйною колегою, яка вірно та самовіддано служила Батьківщині та українському народу.

Читайте також

Стрілянина у Чернівцях: з'явилося відео вбивства чернівчанина
Труп 20-річного охоронця виявили на Буковині
Буковинець розповів як вбивав 1,5 річну доньку та дружину

"Ми висловлюємо наші найглибші співчуття рідним, близьким, друзям, колегам Таїсії, - пише пресслужба патрульної поліції Чернівецької області. - Це непоправна втрата для всієї нашої поліцейської родини.

Щодня ми заступаємо на зміну і не знаємо, чи повернемося додому, чи обіймемо рідних. Чи не стане вона останньою. У нашій країні триває війна, і поки наші захисники та колеги боряться на фронті, ми продовжуємо боротьбу з внутрішніми ворогами — злочинцями. Однак інколи цей ворог забирає найцінніше — життя.

Пошуки злочинця тривають і він понесе відповідальність за всією суворістю закону".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews