"Знищили окупанта тоді, знищимо і зараз!": сьогодні 78-ма річниця вигнання нацистів з України

28.10.2022 14:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні, 28 жовтня, 78-ма річниця вигнання нацистів з України. І як би завзято російська пропаганда не присвоювала перемогу в Другій світовій війні, насправді це кремлівська влада прямо причетна до розв’язування тієї війни.

Вона ж своїм вторгненням в Україну нав’язала світові нову війну, що триває нині і ризикує будь-якої миті вилитися у глобальний конфлікт з непоправними наслідками для планети – третю світову, можливо ядерну.

Україна сьогодні неймовірно високою ціною втримує крихку рівновагу демократичних цінностей та суспільного добробуту для Європи і решти цивілізованого світу, приймаючи на себе збройну агресію та терористичні акти у виконанні так званої другої армії світу, яка вперто лізе воювати з мирним населенням та дитячими майданчиками.

Ми тримаємося. Як у 1944 очистили свою землю від нацистських загарбників, так і зараз вичистимо звідси рашистських. Але просто вигнати їх вже буде недостатньо. Допоки зло живе поруч, воно нестиме загрозу і сусіднім державам, і решті людства. Тому, поки не стало занадто пізно, цивілізований світ має об’єднаними зусиллями подолати антигуманні тоталітарні режими і не дати їм шансу на реінкарнацію, як ми це спостерігаємо нині.

Шануємо усіх захисників України, пам’ятаємо тих, хто віддали свої життя, звільняючи наш життєвий простір від загарбників та окупантів усіх мастей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews