У Чернівцях стартує фестиваль класичної музики "Буковинський листопад"

01.11.2022 00:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Регіональний фестиваль класичної музики "Буковинський листопад" стартує сьогодні, 1 листопада, у чернівецькій філармонії.
 
Розмаїтою, багатогранною, різностильовою програмою його відкриває Тернопільський Академічний симфонічний оркестр, який ось уже біля 20-ти літ дарує своїм шанувальникам музику різних епох і стилів, грає твори вітчизняних та світових композиторів, особливу увагу акцентує на українській музичній спадщині.
 
У концертній програмі "Буковинського листопаду" - один з геніальних творів Василя Барвінського - визначного представника української музичної культури ХХ століття, композитора, музиканта, педагога. У виконанні оркестру спільно з солістами Чернівецької обласної філармонії прозвучать арії з опер Миколи Аркаса,, Чезаре Андреа Біксіо ( сольна партія - заслужений артист України Володимир Фісюк), Улюблений Вами дует - Володимир Фісюк та Богдана Зайцева-Чебан - у супроводі оркестру представлять італійські пісні Ернесто де Куртіса та уривок з опери Джузеппе Верді "Травіата."
 
Головний диригент - засновник Тернопільського Академічного симфонічного оркестру,- заслужений діяч мистецтв України, народний артист України Мирослав Кріль.
 
Початок о 18.30.
 
 
 
На зображенні може бути: 4 людини та текст
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews