Буковинець вистрелив у товариша, який приїхав до нього додому

04.11.2022 12:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під час суперечки, підозрюваний вистрелив знайомому у ногу. 

За інформацією відділу комунікації Нацполіції у Чернівецькій області, на спецлінію "102" надійшло повідомлення від 38-річного мешканця села нижні Петрівці з інформацією про те, що внаслідок суперечки він вистрелив своєму знайомому в ногу. 

Потерпілого доставили до медзакладу з вогнепальним пораненням. 

Під час з'ясування всіх обставин пригоди, стало відомо, що 3 листопада увечері 43-річний житель села Опришени вирішив приїхати до знайомого у Верхні Петрівці, аби з'ясувати давній конфлікт. Під час суперечки, "гість" дістав ножа та почав погрожувати господареві дому. 

Натомість, буковинець взяв із будинку свою зареєстровану гладкоствольну рушницю та вистрелив гостеві в ногу.  Внаслідок поранення, чоловіка госпіталізовано.

Поліція з'ясовує всі обставини інциденту та вилучили всі речові докази.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження, передбачене статтею 124 (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання особи, яка вчинила кримінальне правопорушення) Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews