На Буковині чоловіка забили до смерті на порозі власного будинку

04.11.2022 18:29   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Тіло 54-річного чоловіка виявила сусідка.

Буковинець побив до смерті односельчанина та втік з місця злочину. Про це повідомили у відділі комунікації поліції. 

 

Тіло 54-річного жителя села Йорданешти виявила сьогодні, 4 листопада, його сусідка, коли прийшла його провідати. На тілі буковинця було видно сліди тілесних ушкоджень, що свідчило про насильницьку смерть.

Правоохоронці під час проведення слідчо (розшукових) дій, з'ясували, що ввечері напередодні, між двома чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку.  В ході конфлікту 41-річний односельчанин наніс декілька ударів руками й ногами по голові і тілу буковинця. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер,  зловмисник з місця злочину втік.

Поліцейські швидко встановили місуезнаходження чоловіка та затримали його в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції вирішують питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews