На Буковині чоловік 4 роки вчиняв сексуальне насильство над малолітньою падчеркою

07.11.2022 17:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За скоєння жахливого злочину буковинець сяде за ґрати на 10 років.

За розбещення малолітньої падчерки та неодноразові сексуальні домагання житель Чернівецької області проведе за ґратами 10 років. Завдяки послідовній позиції ювенальних прокурорів облпрокуратури та Офісу Генерального прокурора, суд чоловіка засуджено до 10 років позбавлення волі за вчинення упродовж чотирьох років розпусних дій стосовно малолітньої падчерки та за неодноразове намагання її зґвалтувати (ч. 2 ст. 156, ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 152 КК України), - повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.


Верховний Суд відхилив доводи сторони захисту щодо невинуватості обвинуваченого та залишив в силі рішення попередніх судових інстанцій.

Завдяки роботі психолога встановлено, що 10-річна дівчинка з шести років систематично потерпала від сексуального, фізичного та психологічного насильства, яке з нею вчиняв вітчим.

Ювенальні прокурори надали до суду беззаперечні докази вчинення тяжкого злочину. Проте чоловік не визнав свою вину.

За рішенням суду інформацію про засудженого буде внесено до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews