Коли вимикатимуть світло на Буковині 7 грудня (ГРАФІК)

07.12.2022 00:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Сьогодні, 7 грудня, АТ "Чернівціобленерго" оприлюднило новий графік стабілізаційних відключеннь на Буковині. Упродовж доби вимикатимуть електрику для всіх 18 груп споживачів.

Про це йдеться на сайті компанії:

"Графік стабілізаційних відключень вводять за розпорядженням державної компанії НЕК «Укренерго» відповідно до оперативної ситуації в енергетичній системі України. Спрогнозувати впровадження таких графіків заздалегідь неможливо. В умовах жорстких обмежень дозволеного навантаження для області, вкрай важко працювати за графіками стабілізаційних відключень і гарантувати їх дотримання. Проте ми ретельно працювали над формуванням цих графіків і знайшли можливості врахувати ваші зауваження та пропозиції. А саме, ми розробили новий графік, у якому розширили діапазон груп з 12 до 18-ти. Новий формат дасть можливість більш гнучко регулювати навантаження і дозволить не допускати довготривалих перерв. Крім того, ми вирішили виокремити місто Чернівці у блок споживачів, який буде об'єднувати шість груп (від 13 до 18- групи). Тож просимо мешканців міста уважно переглянути нову структуру графіка скориставшись пошуком, щоб визначити до якої групи входить та чи інша адреса".



Зображення завантажується...

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews