Як невдовзі виглядатиме парк Шіллера у Чернівцях (ФОТО)

14.12.2022 08:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівцях завершили архітектурний бліцконкурс на кращу проєктну пропозицію комплексного благоустрою парку імені Фрідріха Шіллера. Пропозиція переможця ляже в основу майбутнього проєкту з благоустрою парку.

На участь у конкурсі зареєструвались 33 авторських колективи з різних міст України, зокрема з Чернівців, Львова, Харкова, Києва, Дніпра тощо. Відтак на розгляд журі було подано 17 проєктів.

Основним завданням конкурсантів було знайти найкраще архітектурно-планувальне рішення благоустрою парку, сформувати функціональне зонування території парку, а сформовані зони поєднати зручними та доступними зв’язками, при цьому максимально сприяти збереженню наявного біосферного середовища та врахувати складний рельєф парку.

Переможцем конкурсу обрано проєкт під шифром 302827 авторського колективу з Чернівців: Гавриш Вікторія, Мамут-Лесь Олександра, Мамут Валерія, Дроник Максим, Мирешко Михайло. Проєкт-переможець отримує грошову винагороду у розмірі 70 000 грн. 

 

 

Друге місце та премію у розмірі 50 000 грн отримав проєкт під шифром 111122, авторського колективу з Чернівців: Пасічник Максим та Григорчук Олександр.

 

Третє місце із премією у розмірі 30  000 грн посів проєкт під шифром 071268, авторського колективу з Києва: Саражанський Ярослав та Потиліко Аксинія.

 

 Згодом можна буде ознайомитися із каталогом конкурсних проєктів та відвідати виставку робіт. Про час та місце проведення буде повідомлено пізніше.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews