Правоохоронці працюють у двох монастирях УПЦ (МП) на Буковині, щоби убезпечитись від руського міра

14.12.2022 14:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
У Свято-Іоанно-Богословському Хрещатицькому чоловічому монастирі та Свято-Успенському чоловічому монастирі Чернівецького району СБУ проводить безпекові заходи.
 
Вони проводяться спільно з Національною поліцією та Національною гвардією – у межах системної роботи Служби безпеки України з протидії підривній діяльності російських спецслужб у нашій державі.
 
Враховуючи збройну агресію рф, дані заходи проводяться у тому числі для унеможливлення використання релігійних громад як осередку «русского мира» та убезпечення населення від провокацій і терористичних актів.
 
За безпосередньої участі представників церкви правоохоронці проводять огляд території та приміщень (у тому числі готельного типу) для виявлення осіб, які можливо причетні до протиправної діяльності на шкоду державному суверенітету України та предметів, заборонених до обігу.
 
Довідково 
 
СБУ проводить безпекові заходи на об’єктах УПЦ (МП) у дев’яти областях України
Співробітники Служби безпеки України проводять контррозвідувальні (безпекові) заходи на об’єктах УПЦ (МП) у Закарпатській, Чернівецькій, Рівненській, Волинській, Миколаївській, Сумській, Львівській, Житомирській та Херсонській областях.
 
Безпекові заходи на об'єктах УПЦ (МП). Фото СБУ
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews