Трагічно загинув воїн Самурай із Сторожинця

14.12.2022 22:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На Закарпатті трагічно загинув інспектор прикордонної служби, солдат Володимир Миколайович Новіков.

Про це повідомив Сторожинецький міський голова Ігор Матейчук:

"Уся наша громада глибоко сумує з приводу смерті жителя м. Сторожинець, інспектора прикордонної служби, солдата Новікова Володимира Миколайовича, 31.03.1983 р.н., який 12.12.2022 трагічно загинув у Закарпатській області. Вічна пам‘ять Герою – захиснику України!".

Дружина загиблого Людмила Новікова опублікувала зворушливий допис про чоловіка:

"Ти назавжди залишишся в моєму серці, мій коханий Самурайчик, моє Вовченя. Ти казав, що тебе ніхто ніколи не називав ніжними словами... Ніхто ніколи так не турбувався про тебе, як я.... А на мене жоден чоловік не дивився такими палаючими вогниками, як твої... Ти казав, що шукав мене цілих 39 років... Але клята війна забрала тебе в мене. І, знаєш, навіть заради 6-ти місяців щастя, заради тих 5-ти днів, які ми були з тобою разом, варто було народитися, жити і чекати тебе все життя...

 

Безмежно вдячна Богу і долі за такий подарунок! Адже не кожному випадає таке кохання, яке було у нас... Любитиму тебе до останнього подиху, мій коханий чоловік! Для мене ти назавжди залишишся веселим та життєрадісним, мужнім та хоробрим, вірним та справедливим Самураєм, моїм героєм, пишатимусь тобою і буду повік вдячна за таку невеличку, але таку палку краплинку кохання та щастя".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews