Скільки солі та піску заготували у Чернівецькій області для посипання доріг державного значення

17.12.2022 14:57   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівецькій області заготували понад 1300 тонн солі для посипання доріг державного значення — це понад 70% від потреби регіону. Також закупили понад 14 тисяч тонн піску, водночас планували десять тисяч тонн.

Про це повідомив заступник очільника з експлуатаційного утримання Служби автомобільних доріг області Юрій Бучка в ефірі Українського радіо Буковина.

За його словами, експлуатаційним утриманням доріг державного значення займаються підрядник "Чернівецький облавтодор" та субпідрядник — компанія "Техно-Буд-Центр".

В області є майже 174 кілометри доріг, які потребують першочергового посипання для запобігання утворенню ожеледиці. Це залежить від інтенсивності руху. Зокрема, йдеться про автодороги М-19 від межі з Тернопільською областю до кордону з Румунією, Н-03 від Атак до Припруття та М-10 від Оршівців до Припруття, повідомив Бучка.

  • У Чернівецькій області є 840 кілометрів доріг державного значення, які утримує Служба автомобільних доріг регіону.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews