У Чернівцях зник безвісти викладач університету

21.12.2022 16:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Майже тиждень тому Іван Степанович Руснак пішов з дому і досі не повернувся.

У четвер 15 грудня до поліції надійшло повідомлення про зникнення професора Чернівецького національного університету Івана Степановича Руснака. Вже тиждень поліція продовжує пошуки безвісти зниклого, однак щодо місця перебування професора досі нічого невідомо.

Про це повідомила керівниця відділу комунікації Нацполіції у Чернівецькій області Кароліна Маришева, повідомляє molbuk.ua.

"Поліцейські продовжують пошуки безвісти зниклого Івана Степановича Руснака. Залучений орієнтовно-особовий склад поліції та проводяться заходи по встановленні зниклої особи. Якщо ж комусь відома будь-яка інформація про зниклого чоловіка звертайтеся до найближчого відділку поліції або ж телефонуйте на спецлінію "102"", - розповіла Кароліна Маришева.

Чоловік був одягнутий в темний костюм, чорну куртку нижче пояса, чорну кепку. Мав із собою чорну сумку, в якій був ноутбук.

Якщо хтось володіє будь-якою інформацією про можливе місце перебування, телефонуйте 0504433816, 0962484728 (син Олександр Руснак) або на спецлінію 102.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews