Шахраї від імені Чернівецької ОВА надсилають листи із вимогою перерахувати кошти для ЗСУ

28.12.2022 19:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Останніми днями буковинці могли отримувати листи із проханням про допомогу для Збройних сил України. Вони були оформлені за зразком офіційного документа Чернівецької обласної військової адміністрації.
 
«Керуючись ст. 14 Закону України «Про оборону України», Указом Президента України від 24 лютого 2022 року N° 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» звертається до Вас з наполегливою вимогою здійснити дії щодо прийняття участі у програмі надання благодійної грошової допомоги Збройним Силам України. 3 метою підтримки захисників, патріотів та героїв, що ціною свого життя та власною кровʼю здобувають мир і незалежність нашої країни, а також для надання благодійної грошової допомоги відкрито розрахунковий рахунок», - ідеться у тексті.

Читайте також

На Буковині затримали групу шахраїв, які вимагали гроші у людей за спасіння їхніх родичів
 
У листі також наведено номер рахунку та зазначено, що дії узгоджено із Президентом України та Верховною Радою України.
 
Хочемо наголосити, що Чернівецька обласна військова адміністрація не розсилала подібні документи та не проводить жодних зборів на потреби ЗСУ. Від імені ОВА діють шахраї. Тож будьте обачні та обов’язково перевіряйте інформацію!
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews