У Рукшинській громаді за допомогою німецького мульчера впорядкують землі (ФОТО)

29.12.2022 10:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Рукшинська громада отримала німецький мульчер Prinoth М450-1450. Це навісне обладнання до трактора, призначене для поверхневого розчищення дерево-чагарникової рослинності.
 
Мульчер також може подрібнювати дерева до 20 сантиметрів у діаметрі. Техніка надійшла в рамках Програми USAID DOBRE. Її передадуть на баланс комунального підприємство «Рукшин Сервіс».
 
У громаді планують обробити малопродуктивні ділянки комунальної власності - колишні сади. Це дозволить ефективно розпоряджатися землею, а саме передати її в оренду через аукціон. Опісля ж на послуги мульчера буде розроблений тариф, тому скористатися послугами обробки земель зможуть приватні садиби.
 
Проєкт реалізований на виконання Програми місцевого економічного розвитку Рукшинської громади на 2021-2024 роки, що розроблена за участі представників громади та експертів Програми USAID DOBRE.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews