Випікає пончики, робить багі, керує на війні та вчиться ходити з протезом. Історії 2022 року, які надихають (ВІДЕО)

01.01.2023 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

25-річна гранатометниця щодня на посаді командирки приймає рішення, як зберегти позиції та життя побратимів. Підприємець зі Сторожинця впродовж року вдосконалював баггі, щоб евакуювати поранених з поля бою. Військовий з Чернівців, який втратив ногу під час обстрілу і тепер знову вчиться ходити — з протезом.

10-річний Давід, який пік пончики, щоб зібрати гроші для сусіда-військового. Його історію побачили сотні тисяч користувачів.

Підприємець зі Сторожинця впродовж року вдосконалював баггі, щоб евакуювати поранених з поля бою й рятувати їм життя. А військовий з Чернівців, який втратив ногу під час обстрілу, знову вчиться ходити — тепер з протезом.

"За рік ми розповідали десятки історій про боротьбу, підтримку та надію. Зараз обрали декількох людей, які нас надихнули, і про яких хочемо вам нагадати",  - пише Суспільне.

— Я завжди надіюся, що війна закінчиться завтра, — каже 10-річний Давід, який влітку пік пончики, щоб допомогти військовому. Він показує нам відео з фронту, в якому бійці дякують за допомогу на фоні машини, до збору на яку долучився і хлопчик. — Машина виглядає надійною. Якщо "русачки" їх зажмуть, вони сядуть, натиснуть педаль і поїдуть.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews