Буковинські прикордонники зупиняли ухилянта пострілами

04.01.2023 16:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловік ледь не збив охоронців кордону. Довелося стріляти.

3 січня, пообіді, прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» виявив поблизу українсько-румунського кордону позашляховик марки «Ніссан».

Як повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, на вимогу прикордонників зупинитися, водій іномарки продовжив рух у бік прикордоння.

"Небезпечний маневр створив загрозу життю та здоров’ю військовослужбовців. Не зупинили водія й попереджувальні постріли вгору та в напрямку коліс автівки, яка на швидкості зникла з місця події", - йдеться у дописі.

Вже адвечір до правохоронців звернулися лікарі  Сторожинецької ЦРЛ щодо чоловіка з вогнепальним пораненням лівої руки, який звернувся за медичної допомогою 

"За адресою проживання 41-річного чоловіка виявили автомобіль підвищеної прохідності марки «Ніссан» без номерних знаків. Правоохоронні органи Чернівецької області проінформовано для встановлення всіх обставин правопорушення. Триває розслідування", - додали у пресслужбі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews