Донька відомого телеведучого та актора готує виставу для дітей у чернівецькому театрі (ФОТО)

17.01.2023 08:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Донька відомого телеведучого та актора, а нині захисника України, Петра Маги готує нову виставу для дітей у Чернівецькому облмуздрамтеатрі імені Ольги Кобилянської.
 
Режисерка та волонтерка Марія Писаренко ставить «Гнома Джерома та пів кілограма цукру».
 
У дитинстві замість садочка маленька Марійка ходила у театр разом із батьками. Було це у 1990-х роках минулого століття. Петро Мага та його дружина Тетяна працювали акторами Чернівецького облмуздрамтеатру ім. О.Кобилянстької, а їхня донька почала з’являтися на сцені у трирічному віці.
 
- Пам’ятаю, мені навіть платили заробітну плату за те, що я грала у виставах - 28 грн. У 1995-1996 роках це була непогана сума. Я могла купити кілограм своїх улюблених бананів. І зараз, коли працюю над виставою на сцені театру, я часто затамовую подих, ніби «зависаю», згадуючи як маленькою бігала тут, знала кожен закуток театру і кожного співробітника. З цього театру розпочалася кар’єра моїх батьків і моя, звісно, теж, – пригадує Марія Писаренко.
 
 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews