Запустили другу кисневу станцію у Кіцманській багатопрофільній лікарні (ФОТО)

26.01.2023 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Другу кисневу станцію запустили у КНП "Кіцманська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування". Роботи здійснено з співфінансуванням з обласного бюджету. З її роботою ознайомилася перша заступниця начальника ЧОВА Альона Атаманюк.
 
Також вона оглянула заклад та поспілкувалася із керівництвом лікарні. Говорили, зокрема, про плани на поточний рік.
 
- Кіцманська лікарня має сучасне лапароскопічне обладнання, що дозволяє нашим лікарям швидко та якісно проводити складні операції. Ми постійно розвиваємося та втілюємо у роботі досвід наших закордонних партнерів для максимально ефективної роботи. Все для того, аби бути кращими на Буковині!, - розповів генеральний директор КНП «Кіцманська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Володимир Хромюк.
 
Також посадовиця оглянула оновлені відділення, зокрема, реабілітації. Тут закупили нове обладнання, яке вкрай необхідне для відновлення наших воїнів. Крім того, з пацієнтами працюють кращі фахівці краю. 
 
 
 
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews