Куди подавати документи для призначення житлових субсидій та пільг з оплати комунальних послуг

01.03.2023 08:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Документи для призначення житлових субсидій та пільг з оплати за житлово-комунальні послуги можна подати у будь-який зручний.

А саме:

  • у сервісний центр органів Пенсійного фонду України – особисто або засобами поштового зв’язку;
  • у департамент надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради;
  • у департамент соціальної політики Чернівецької міської ради.

Крім вищезазначеного, звернення можна подати в електронній формі (через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду, мобільний застосунок Пенсійного фонду, офіційний вебсайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або засобами порталу Дія.

Нагадуємо, з 1 грудня 2022 року призначення житлових субсидій та пільг з оплати за житлово-комунальні послуги здійснюється органами Пенсійного фонду України.

Інформування відбувається на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2022 р. №1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews