Христя Венгринюк

Христя Венгринюк

письменниця, літературознавиця, художниця

Вижити і перемогти

09.03.2023 00:37   Джерело: CvNews
Автор : Христя Венгринюк
Мені страшно прокидатися, я боюсь відкривати телефон, я боюсь читати новини, слухати новини. Тепер Бахмут - це просто різанина. Страшні втрати наших найкращих, найвідданіших солдат.
 
У рашистів втрат в сім разів більше, але вони викидають все сміття, самі ліквідують своїх полонених, алкоголіків, щоб не тримати в Росії. А наші герої гинуть через цих нелюдів.
Бої за Бахмут досягли найвищого рівня напруги
 
Противник кинув додаткові сили на "ЧВК Вагнер". Сили оборони відбивають атаки та намагаються запобігти оточенню міста, повідомив командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.
 
Наші командири не виводять свої війська, але кожного дня наші жінки втрачають чоловіків, матері втрачають синів, а діти втрачають батьків.
 
Шпиталь у Бахмуті. Фото з мережі Інтернет
 
Весь світ побачив відео, як рашисти розстріляли нашого героя, це один записаний випадок, і їх сотні у заручниках. А найдивніше, що рашисти це зробили, щоб показати себе, показати свою крутість, а насправді показали всьому світу, що вони нелюди і діти диявола.
 
Дякуємо всім, хто висловлює солідарність з нашим народом і каже "Слава Україні! " письмово або вголос у ці дні.
 
Давайте також подивимось на Грузію, вони починали так само, як ми в 2013 році. Я на боці демократії і свідомих антиросійських громадян і проти проросійської влади!
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews