У ДТП на Буковині загинули 65-річний чоловік та 80-річна жінка (ФОТО)

13.03.2023 14:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

На Буковині слідчі поліції встановлюють обставини трьох дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, дві з яких зі смертельними наслідками.

11 березня в місті Кіцмань внаслідок наїзду автомобіля «ВАЗ-2102» на пішохода, 65-річний чоловік отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям. Цього ж дня у селі Недобоївці Дністровського району 80-річна місцева жителька від отриманих травм в результаті аварії загинула на місці події. Ще одна автопригода за участю пішохода сталася увечері в обласному центрі, внаслідок якої травмувався 21-річний чернівчанин. За вказаними фактами ДТП правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в місті Кіцмань надійшло до поліції о 18:40. На місці події працювали співробітники Слідчого управління ГУНП та слідчо-оперативна група відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції. Поліцейські попередньо встановили, що 66-річний водій автомобіля «ВАЗ-2102» допустив наїзд на пішохода, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті ДТП травмованого 65-річного місцевого жителя доправили до лікарні, де під час надання йому медичної допомоги чоловік помер.

на буковині слідчі поліції встановлюють обставини трьох дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, дві з яких зі смертельними наслідками

Інша автопригода сталася цього ж дня в селі Недобоївці. Для встановлення обставин аварії на місці працювали слідчі СУ поліції області та відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 48-річний водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter» допустив наїзд на 80-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок наїзду жінка отримала травми не сумісні з життям.

на буковині слідчі поліції встановлюють обставини трьох дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, дві з яких зі смертельними наслідками

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася увечері на вулиці Головній у Чернівцях. Співробітники Чернівецького районного управління поліції, виїхавши за вказаною адресою, попередньо встановили, що 60-річний житель села Стрілецький Кут, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat» допустив наїзд на 21-річного чернівчанина. Чоловік в той час перетинав проїжджу частину дороги по пішохідному переходу. В результаті наїзду пішохода із травмою ноги госпіталізували до лікарні для надання відповідної медичної допомоги.

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частинами 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews