Склади із підробленим спиртним та цигарками на 2,5 млн грн "накрили" у Чернівецькій області (ФОТО)

21.03.2023 18:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

У Чернівецькій області правоохоронці виявили склади із підробленим алкоголем і сигаретами. За інформацією Бюро економічної безпеки, детективи викрили і причетних до виготовлення та продажу підробок. Під час обшуків вилучили сигарети та алкоголь на суму 2,5 млн грн.

 Як повідомила прес-служба Бюро економічної безпеки, наразі детективи встановили групу осіб, яка займалась незаконним виготовленням та торгівлею підробленим алкоголем і тютюном на території Чернівецької області. Правоохоронці провели обшуки на складах та в точках продажу підробок.
 
 

Вилучено понад 40 тисяч пачок цигарок різних торгових марок, 5,5 тис. літрів спиртовмісних сумішей/спирту, алкогольних напоїв. Виявлені чорнові записи, інші предмети для незаконної реалізації фальсифікату та вантажний автомобіль, яким перевозився контрафакт.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення і збут підакцизних товарів) та ч. 1 ст. 199 ККУ (підробка товарів з метою збуту). Наразі детективи БЕБ встановлюють усі обставини злочину.

Алкоголь. Фото БЕБ



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews