Аукціон на передачу в оренду нерухомого майна оголосили у Чернівцях. Що пропонують (ФОТО)

27.03.2023 19:45   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Оголошено аукціон на право оренди нежитлових вбудованих підвальних приміщень будівлі навчального корпусу, що розташовані на вулиці Гребінки, 16. Загальна площа – 62,4 кв.м. (в т.ч. приміщення площею 52,3 кв.м. та площею 10,10 кв.м.).

Об’єкт оренди є майном закладу освіти. Нерухоме майно передається в оренду з метою надання послуг, які не можуть бути забезпечені безпосередньо закладом освіти (Чернівецьким фаховим коледжем технологій та дизайну), пов’язаних із забезпеченням чи обслуговуванням діяльності такого закладу, їх працівників та відвідувачів — послуги з громадського харчування без продажу товарів підакцизної групи (їдальня, буфет). Орендар компенсує балансоутримувачу витрати на оплату комунальних послуг згідно виставлених рахунків та земельного податку.

Читайте також

У Чернівецькій ОДА відбулись земельні торги

Строк оренди: на період воєнного стану та 1 рік після його припинення чи скасування (п.6² Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про оренду державного та комунального майна» №157-ІХ від 03.10.2019, із змінами);

Деталі – https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20230322-57214

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews