Буковинців запрошують взяти участь у тренінгу щодо належної сільськогосподарської практики (G.A.P.)

29.03.2023 07:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Буковинців запрошують взяти участь у навчально-тренінговому заході «Вступ до належної сільськогосподарської практики (G.A.P.) та її значення для України».

Його проведуть у межах серії навчальних та інформаційних заходів з питань аграрного та сільського розвитку, організованих проектом ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України та іншими Проектами міжнародної технічної допомоги в Україні.

Мета заходу - ознайомлення із тематикою належної сільськогосподарської практики (G.A.P.) та актуальністю G.A.P. для України.

Учасники: виробники та переробники сільськогосподарської продукції різних організаційно-правових форм представники місцевих сільськогосподарських адміністрацій, представники органів виконавчої влади всіх рівнів, представники органів місцевого самоврядування/представники територіальних громад, представники наукових, дослідних та освітніх установ, представники галузевих та професійних організацій, сільськогосподарські дорадчі служби та сільськогосподарські дорадники, та інші зацікавлені особи.

Формат: Онлайн-платформа ZOOM

Коли: 30 березня 2023 року

Час: 10.00-12.30

Посилання на форму реєстрації:  http://surl.li/fvuzh

Реєстрація на захід триватиме до 13-00, 29.03.2023 р.

Посилання на підключення буде надіслано усім зареєстрованим учасникам.

Повна Програма заходу: http://surl.li/fvuzk

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews