Міськрада Чернівців розшукує власників гаражів (ФОТО)

29.03.2023 08:20   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Власників семи металевих збірно-розбірних гаражів на вулиці Коцюбинського, 7 просять звернутися з підтверджуючими правовими документами, які надають право на їх розміщення до відповідного фахівця.

Йдеться про секретаря комісії з вивчення питання законності і доцільності розміщення і використання гаражів всіх форм власності та оренди земельних ділянок під ними на території Чернівецької міської територіальної громади за адресою м. Чернівці, вул. Якоба фон Петровича, 18, 1-й поверх, кабінет №8.

 

 

У разі, якщо в місячний термін після публікації оголошення, власник ТС, пересувної ТС, МАФ, ЛТМ в установленому чинним законодавством порядку не заявляє про свої права на даний об’єкт, департаментом урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради буде здійснений демонтаж ТС відповідно до Порядку демонтажу самовільно встановлених ТС для здійснення підприємницької діяльності, МАФ та ЛТМ на території міста Чернівці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews