Що доброго сталося у Чернівцях упродовж тижня (ФОТО)

02.04.2023 12:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
"Кожен день використовуємо з користю", - так кажуть у Чернівецькій міській раді. Минулого тижня у житті міста сталося кілька важливих подій.
 
Прот це детальніше у дайджесті Ратуші.
 
На підтримку ЗСУ спрямували ще 30 мільйонів. Окрім цього, підтримали програму реабілітації для військових. Це найменше, чим можемо віддячити за мирні та спокійні будні.
 
Відновили ремонти доріг: розпочали капремонт Щербанюка та Кармелюка, поновили роботи на Богуна та Жуковського. У межах гарантії ліквідували просідання бруківки на Кафедральній, Вокзальній та Бандери. Водночас МіськШЕП працює над ліквідацією післязимової ямковості.
 
Ямковий ремонт. Фото Чернівецької міської ради
 
Стали членом організації міст всесвітньої спадщини. Це про збільшення обізнаності про нас, активізацію туризму та інвестицій. А ще виграли грант на створення простору для розвитку та інтеграції бізнесу.
 
Приймали делегацію з міста-побратима Мангайм. Нашій співпраці вже рік. З цієї нагоди нам передали генератори, обладнання для шкіл та запчастини для водного господарства.
 
Делегація з Мангайму з чернівецькою владою. Фото Чернівецької міської ради
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews