Роман про неповторну любов Івана та Марічки Миколайчуків презентують у Чернівцях

06.04.2023 00:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Письменник Мирослав Лазарук презентуватиме у Чернівцях роман у новелах про геніального кіномиcтця Івана Миколайчука «Чорторийські марева-видіння».

Презентація відбудеться 7 квітня о 14:00  у меморіальному музеї Володимира Івасюка (вул. І. Дзюби, 40/1). Модератор: Світлана Кирилюк.

У книзі йдеться про зародження великих почуттів, неповторну любов Марічки та Івана Миколайчуків.

Академік Івана Дзюба зауважує:

«Мирослав Лазарук має дар захоплюватися яскравими людськими талантами, присвячуватися їм своїм щирим поцінуванням і своєю радістю від цього поцінування він прагне поділитись із читачами. Але є постаті, є людські долі, які для нього особливо дорогі, і до цих доль він відчуває внутрішню причетність. Це насамперед Іван Миколайчук. Він знає і розуміє його як мало хто, і в тому, що він пише про нього, чується і повнота пам’яті, і душевне зродичання, і переживання знаних і незнаних моментів становлення його особистості. Звідси і глибока емоційніість його оповіді».

Книга. Фото з мережі Інтернет

Між іншим, придбати книгу (видання друге, доповнене і виправлене) можна також за телефоном 050 876 04 57.

Іван Миколайчук з Марією. Фото з мережі Інтернет

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews