Буковинські піротехніки розміновують деокуповані території на сході та півдні України

22.04.2023 22:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Фахівці вилучають та знищують вибухонебезпечні знахідки.

Буковинські рятувальники зараз працюють на сході та півдні України. Піротехніки проводять гуманітарне розмінування деокупованих територій.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Рятувальники, використовуючи спецтехніку, надають допомогу органам місцевої влади у відновленні життєдіяльності населення. 

"Відновлення життєзабезпечення на деокупованих територіях – наша спільна місія. Фахівці Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області виконують різні поставлені на них завдання, зараз буковинські рятувальники працюють на сході та півдні Україні.

Зокрема, піротехніки проводять гуманітарне розмінування деокупованих територій, рятувальники задіяні для проведення робіт у складі групи управління розмінування, медики Служби порятунку Чернівецької області здійснюють медичне забезпечення робіт, пов’язаних із очищенням територій, забруднених вибухонебезпечними предметами", - розповідають рятувальники.

null
Фото УДСНС

 

null
Фото УДСНС

 

null
Фото УДСНС

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews