У Чернівцях УПЦ МП позбавили права користування міською землею, а також об'єднали два кінотеатри

Які ще важливі рішення прийняли депутати

28.04.2023 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
На черговій сесії Чернівецької міськради УПЦ МП позбавили права користування земельними ділянками на території громади. Та це не єдине важливе прийняте рішення.
 
На розвиток міста додатково направили 172,4 млн гривень. Їх розподілили на капремонт вулиць, реалізацію проєктів Бюджету участі та придбання пам'ятників загиблим військовим.
 
Доповнили програму «Комфортне місто». Зокрема, передбачили капремонт водопровідної та каналізаційної мереж на вулицях Зеленій та Котляревського, площах Центральній та Театральній.
 
Затвердили План дій сталого енергетичного розвитку. Йдеться не лише про впровадження заходів з енергоефективності у комунальних закладах, але й про залучення відновлювальних джерел енергії.
 
Розпочали процес приєднання кінотеатру "Чернівці" до центру Миколайчука. Як результат, у кінотеатрі зможуть відновити покази фільмів та проводити культурні події.
 
Завершили процес обʼєднання стоматполіклініки з дитячою поліклінікою. Отож, стоматологічні послуги незабаром розпочнуть надавати у нових, щойно відремонтованих кабінетах.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews