Буковинець намагався перевезти в Молдову майже 2 кг наркотиків

21.05.2023 13:38   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
У валізі 30-річний буковинець віз два пакети наркотичних речовин.
 
Вночі прикордонники Чернівецького загону спільно зі співробітниками митниці виявили у громадянина України близько 1,8 кг наркотичної сировини.
 
Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.
 
Мікроавтобус 30-річного громадянина України, який слідував в Молдову, прибув в пункт пропуску «Кельменці» о 2-й годині ночі. Під час огляду транспортного засобу спільна прикордонно-митна оглядова група у валізі виявила два пакети з речовиною білого кольору. Проведений попередній тест показав, що в пакетах присутня наркотична речовина. Наразі чоловіка затримано, а пакети з речовиною направлено на експертизу.

Стосовно громадянина України до компетентних правоохоронних органів направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів».
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews