У Чернівцях на Фастівській військовий погрожував у лікарні гранатою: у поліції розповіли подробиці

26.05.2023 18:50   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правохоронці з'ясовували мотиви такої поведінки чоловіка.

25 травня, близько 18:30, уродженець Запорізької області зайшов до приміщення місцевої лікарні та погрожував предметом, схожим на гранату. 

"На спецлінію "102" надійшло повідомлення від лікарів медичної установи, про те, що невідомий чоловік в приміщенні лікарні погрожує гранатою. Одразу було введено спеціальну поліцейську операцію. Співробітники поліції оперативно спрацювали та затримали 35-річного уродженця міста Запоріжжя. Предмет, схожий на гранату, вибухотехніки оглянули та вилучили. Слідчо-оперативна група працює на місці, найближчим часом буде надана правова оцінка діям чоловіка", – повідомив начальник ГУНП в Чернівецькій області полковник поліції Віктор Нечитайло.

Однак, вже сьогодні на брифінгу начальник ГУНП у Чернівецькій області Віктор Нечитайло повідомив, що чоловік з гранатою у Лікарні швидкої медичної допомоги був, ймовірно, п’яний. 

За словами керівника поліції, вчора, 25 травня, була проведена спеціальна операція із затримання порушника, - пише "Молодий буковинець".

"На спецлінію поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з лікарень чоловік погрожує гранатою. Мною була введена спеціальна операція. Разом зі спецпідрозділами ми встановили дану особу та вжили всіх заходів, щодо його затримання. На місці був виявлений предмет схожий на гранату. Наразі проводиться відповідна криміналістична експертиза. Сьогодні буде готова дана експертиза і ми зможемо пред’явити особі обвинувачення. Особа перебувала в агресивному стані, були явні ознаки сп’яніння. Будь-які умови та факти він не висловлював", - розповів Віктор Нечитайло.

За словами поліцейського, чоловіку 35 років, є уродженцем міста Запоріжжя. Він відмовився від надання будь-яких експертиз і це є задокументовано на боді-камери патрульної служби.

"Чому він це зробив поки не відомо. Ця була особа у військовій формі, але офіційного підтвердження, що людина перебувала на службі у нас нема", - зазначив Віктор Нечитайло.

Відомо, що чоловік, який погрожував гранатою перебував на лікуванні у Чернівцях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews