ДТП на Буковині: водія іномарки розчавило в понівеченому авто

11.06.2023 13:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вчора ввечері зіткнулися вантажівка та іномарка.

Увечері 10 червня у селі Валя Кузьміна зіткнулися легковик та вантажівка. Внаслідок аварії 39-річний водій автомобіля «BMW» отримав травми несумісні з життям. За цим факом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
Як повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, повідомлення про ДТП в селі Валя Кузміна надійшло до поліції о 23:40. 

За попередньою інформацією правоохоронців, 39-річний житель села Валя Кузьміна, не впорався з керуванням автомобіля «BMW», виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з транспортним засобом «Mersedes-Benz Actors», під керуванням 59-річного жителя села Брусниця.

 
В результаті ДТП водій «BMW» отримав численні тілесні ушкодження та помер на місці події. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.
 
За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
 
Наразі триває досудове розслідування.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews