Андріан Гуз займається розведенням овець з кросбредною вовною з 2006 року в селі Грушівка Чернівецького району.
Починав свою роботу з трьох голів вівцематок, наразі утримує 400 голів овець. Господарство виробляє ягнятину, молоду баранину, вовну, бринзу, альбумінний сир – урду. Також реалізовує поголівʼя молодняку для утримання. Молочні продукти вироблені з овечого молока на Буковині користуються великим попитом.
Перегляньте також:
- На Буковину прибув черговий евакуаційний потяг із Донецької області: прийняли ще 12 людей (фото)
- У Чернівцях перевізник відмовився обслуговувати автобусний маршрут №13
В майбутньому Андріан планує збільшити поголів’я овець до 500 вівцематок та на професійному рівні виробляти сир. А завдяки державній програмі «єРобота» хоче розширити асортимент продукції.





