Майже три десятки ухилянтів намагались втекти з Буковини до Румунії цими вихідними (ФОТО)

18.07.2023 00:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Упродовж останнього вікенду прикордонники Чернівецького загону припинили 17 спроб незаконного порушення кордону та затримали 27 українців, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Румунії.

Про це інформує пресслужба ДПСУ.

Зокрема, в неділю 16 липня охоронці кордону відділу “Порубне” затримали трьох правопорушників. Групу чоловіків виявили завдяки завчасній оперативній інформації на одній з ділянок українсько-румунського кордону.

“Під час затримання особи намагалися втекти, аби уникнути відповідальності. В ході пошукових дій охоронці кордону також затримали водія, який організував трансфер та надавав поради щодо незаконного перетину кордону”, – уточнили охоронці кордону.

За злісну непокору затриманих притягнули до відповідальності за ст. 185 КУпАП. Стосовно водія до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.332 ККУ.

Водночас військовослужбовці відділів “Шибени”, “Селятин”, “Фальків” та “Красноїльськ” затримали ще 23 особи призовного віку, які в незаконний спосіб намагалися потрапити до Румунії.

Усіх правопорушників притягнуто до відповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews