Вчителі Чернівецької області можуть реєструватися на сертифікацію 2023: що потрібно знати

31.07.2023 07:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

1 серпня розпочинається реєстрація вчителів математики та української мови і літератури, охочих взяти участь 2023 року у сертифікації педагогічних працівників. Про це інформує управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України, реєстрація цієї категорії вчителів для проходження сертифікації відбудеться з 1 по 11 серпня 2023 року в два етапи: 

• основний етап (1 – 7 серпня) – у межах граничної кількості для кожного регіону;

• додатковий етап (7 – 11 серпня) – у межах загальної граничної кількості по Україні (500 вчителів математики та 500 вчителів української мови і літератури). 

Звертаємо увагу, що взяти участь у сертифікації можуть вчителі математики та української мови і літератури, які працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи, мають стаж педагогічної роботи не менше двох років та педагогічне навантаження у 5, 6 класах НУШ.

Квота для Чернівецької області становить: 

-14 вчителів математики;

 - 14 вчителів української мови і літератури.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews