Богдан Куценко

Богдан Куценко

письменник, журналіст, волонтер

Наші школи там знищено авіабомбами, а московські церкви стоять неушкоджені

03.10.2023 23:31   Джерело: CvNews
Автор : Богдан Куценко

Майже рік тому було визволено Ізюм. Ізюм і багато міст Харківської області. Жах, що відчувався тоді не передати жодними людськими словами. Досі біля деяких місць чуєш буквально скрегіт і крики.

Масові поховання, знищений центр - будинки, парки, школи дерева, дороги і підприємства. Осиротілі баби на горі Кременець що дивляться на спалений степ. Морг завалений тілами до стелі і люди - люди які залишалися там увесь час, щоби все це хоч якось на собі тримати.

Сьогодні усе це побачити знову було досить дивно, бо поруч з руїнами насаджені квіти і нові дерева в тіні побитих каштанів готуються вже скинути листя.

Але зараз я не про це - наші школи там знищено авіабомбами, знищено до підвалів з усіма перекриттями. А московські церкви досі стоять неушкоджені, а де зачепило уже підлатали. Наші школи так і стоять. І поки так буде - поки їхні церкви там цілі біля наших зруйнованих шкіл ця війна не закінчиться.

Війна. Фото Богдан Куценко

Московська церква має бути знищена в Україні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews