У Чернівцях розірвали договір з підрядником, який ремонтував вулицю Вірменську

16.10.2023 20:57   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях розірвали договір з підрядником, який поточно ремонтував вулицю Вірменську.

Зробили це через порушення термінів договору – роботи мали завершити до 1 жовтня. Підрядника оштрафували та планують оголошувати новий тендер на ремонт.

Про це повідомили на Facebook-сторінці міського Департаменту інфраструктури та благоустрою.

Хто був підрядником

Тендер на ремонт вулиці Вірменської провели у липні. Очікувана вартість ремонту становила понад 2,5 мільйони гривень. У торгах взяло участь двоє підприємств з Тернопільської області: ТОВ "Техно-Буд-Центр" та ТОВ "БМБУД". Найменшу суму за ремонт запропонувала фірма "БМБУД" – 1,8 мільйона гривень. У серпні з підприємством уклали договір.

За умовами договору, підрядник мав завершити ремонт до жовтня. Водночас у департаменті повідомляють, що наразі на вулиці відферезерували старе покриття.

"Тягнути час немає сенсу: якби були об’єктивні причини невиконання договору, то підрядник не уникав би офіційних попереджень та фіксації порушень умов і термінів договору", – йдеться у повідомленні.

12 жовтня, департамент офіційно повідомив підрядника про одностороннє розірвання договору та оштрафував фірму на понад 90 тисяч гривень. Крім цього, нарахував понад 200 тисяч гривень стягнень за кожен день протермінування терміну завершення робіт.

За інформацією департаменту, планують оголошувати новий тендер, щоб завершити ремонт вулиці.

Суспільне намагається сконтактувати з підрядником, щоб дізнатися, чи відомо йому про розірвання договору та чи погоджується з цим рішенням. Наразі за жодним контактним телефоном не відповідають.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews