У Чернівцях визначили нового підрядника, який ремонтуватиме вулицю Вірменську

03.11.2023 21:05   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях визначили нового підрядника, який поточно ремонтуватиме вулицю Вірменську. З попередньою фірмою міськрада розірвала договір через порушення термінів робіт. Наразі вулицю мають відремонтувати до грудня.

Про це йдеться у тендері на сайті Prozorro.

Новий тендер на ремонт вулиці оголосили 16 жовтня. Його переможцем стала фірма "ПБС", зареєстрована в Івано-Франківську, – вона була єдиним учасником торгів. Підприємство майже 20 років займається будівництвом доріг, йдеться на платформі YouControl.

Очікувана вартість ремонту становила 2,5 мільйона гривень. Фірма запропонувала виконати роботи за 2,3 мільйона гривень. За ці гроші оновлять асфальт на ділянці від будинку №34 на вулиці Вірменській до вулиці Української. З підприємством уклали договір.

13 жовтня на Facebook-сторінці міського Департаменту інфраструктури та благоустрою повідомили, що з підприємством "БМБУД" розірвали договір в односторонньому порядку. Також фірму оштрафували на понад 90 тисяч гривень. Крім цього, нарахували понад 200 тисяч гривень стягнень за кожен день протермінування терміну завершення робіт.

За умовами договору, підрядник мав завершити ремонт до жовтня. Його вартість становила 1,8 мільйона гривень. Водночас у департаменті повідомляли, що на той момент на вулиці відферезерували старе покриття.

"Тягнути час немає сенсу: якби були об’єктивні причини невиконання договору, то підрядник не уникав би офіційних попереджень та фіксації порушень умов і термінів договору", – йдеться у дописі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews