Чернівецький воїн отримав «Срібний хрест» від Залужного (ФОТО)

08.12.2023 09:53   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Захисник із Чернівців із позивним Рудольф отримав почесну військову відзнаку. Юрія Турлая нагородили нагрудним знаком «Срібний хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Бійця відзначили за особистий внесок у справу розбудови й розвиток Збройних сил України, успішне виконання бойових завдань та високі показники в бойовій підготовці.

Рудольф пішов добровольцем на фронт у перші дні повномасштабної війни. Був командиром взводу одного з батальйонів 107 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ та брав активну участь у звільненні Харківщини від російських загарбників. Пізніше воїна перевели в 103 окрему бригаду Сил тероборони ЗСУ. Нині він виконує завдання на Куп’янському напрямку.

null
Фото з мережі Інтернет

Довідково

Нагрудним знаком «Срібний хрест» нагороджуються особи офіцерського складу Збройних Сил України за особистий внесок у справу розбудови й розвитку Збройних Сил України, успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій із підтримання миру та безпеки, високі показники в бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової служби в повсякденній діяльності.

null
Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews