Співачка з Чернівців зізналася, за яких обставин може народити, та чи робила пластику грудей

20.01.2024 13:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Співачка Аліна Гросу, яка напередодні Нового року приїхала до рідних Чернівців і досі залишається тут, поспілкувалася з підписниками про особисте.

В своєму Instagram 28-річна виконавиця відповіла, в якому разі буде готова до дітей, та чи робила мамопластику, пише TabloID.

Спершу Аліна прокоментувала, чи готова всиновити дитину.

"Важко відповісти на це запитання, тому що діти - дуже велика відповідальність. З одного боку я хотіла б, щоб у кожної дитини був будинок, були батьки, і мені би хотілось їх всіх забрати, але з іншого боку розумію, що поки просто не готова, навіть думаючи про своїх дітей", - зазначила Гросу.

 

А от себе в якості мами Гросу все ж таки може уявити:

"Я розумію, що з тих людей, що от коли вже завагітніла, тоді добре, буде дитина. А так я ніколи не планую таке".

Фанати вкотре запитали виконавицю про мамопластику.

"Ну яка пластика? Там хіба не видно, що то вони свої? В мене вони не як кульки. В мене нормальні свої груди. Це сімейне. У всіх великий бюст, це така особливість наша", - відповіла вона. - Можна звернути увагу на мою маму, я з нею поки не зрівнялась. Може це й добре поки що. Бо як будуть свої діти, то, напевно, вони ще більше виростуть. Я напевно трішки цього боюся також".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews