На Буковині поліцейські розслідують причини та обставини смерті 19-річного буковинця

05.02.2024 10:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У ніч з суботи на неділю 3 лютого до поліції надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що до їх закладу доставлено 19-річного жителя Кострижівки з численними опіками тіла. Від отриманих травм він помер у лікарні. 

Правоохоронці провели на місці події першочергові заходи, зібрали та вилучили речові докази, які вказують на ймовірну підготовку до вчинення самогубства: сірники, клаптики одягу, бензин тощо, пише пресслужба поліції Чернівецької області.

Під час огляду мобільного телефону загиблого правоохоронці знайшли в історії пошуку інформацію про те, як покінчити життя самогубством, зокрема шляхом самопідпалу.

Правоохоронці також опитали родичів, знайомих і друзів буковинця і з’ясували, що він мав фінансові проблеми.

Відомості про цей факт слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Основною із версій правоохоронців є самогубство.

Тіло буковинця направлено для проведення відповідних судово-медичних експертиз. Триває досудове розслідування під керівництвом Чернівецької окружної прокуратури.

У соцмережах дурзі та односельці злопця повідомляють, що юнака вбили навмисно. І вимагають від поліції прозорого розслідування. 

"У селі Кострижівка Чернівецької області сталась страшна трагедія. Вбили та заживо спалили нашого односельчанина та друга. Молодого юнака Токарчука Віталія Віталійовича 27.05.2004 року народження. Прошу поширити цю інформацію щоб поліція не змогла закрити справу. ВБИВЦІВ ПОТРІБНО ЗНАЙТИ!", пишуть знайомі загиблого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews