На Буковині поблизу кордону з Румунією затримали 34 військовозобов'язаних

08.03.2024 21:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівецькій області поблизу кордону з Румунією затримали 34 військовозобов'язаних чоловіків, які ймовірно намагалися виїхати з України в одному мікроавтобусі. Ймовірно, за допомогу чоловікам водій отримав загалом 340 тисяч євро.

Про це розповів речник Чернівецького прикордонного загону Ігор Заруднєв.

За інформацією речника, чоловіків затримали у межах кримінального провадження, яке проводили спільно з СБУ. У вантажному відсіку мікроавтобуса, який прямував у бік українсько-румунського кордону виявили 34 чоловіків. Вони є мешканцями 12 областей України віком від 25 до 40 років.

Керував мікроавтобусом чоловік, якого підозрюють в організації незаконного переправлення людей через держкордон. Ймовірно, він розшукав охочих виїхати за кордон чоловіків через месенджери. За інформацією Заруднєва, за допомогу у виїзді водія отримав по 10 тисяч євро з кожного чоловіка.

Водієві мікроавтобуса загрожує від 3 до 9 років ув'язнення. Щодо чоловіків, які ймовірно намагалися виїхати до Румунії, склали адмінпротоколи.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews