Чоловіків, які напали із сокирою на працівників ТЦК та СП у Вижницькому районі, затримали

08.03.2024 21:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Буковині затримали двох жителів Вижницького району, які поблизу контрольно-пропускного пункту наїхали на працівників центру комплектування, а потім напали на них із сокирою.

Про це Суспільному повідомила речниця нацполіції області Кароліна Маришева.

Подія сталася 7 березня у селі Плоска Вижницького району поблизу КПП "Горлеча". Водій автомобіля марки "ВАЗ-2121" наїхав на 41-річного працівника ТЦК. Потім розвернувся на машині та зупинився поблизу військовослужбовців. Опісля вдарив чоловіка тупою частиною сокири у передпліччя.

Інший чоловік теж завдав ударів військовослужбовцю в плече. Внаслідок цього працівник ТЦК травмувався. Крім цього, чоловіки пошкодили лобове скло та вікна автомобіля військовослужбовців, а потім втекли.

Подія трапилася під час того, як військовослужбовці ТЦК та СП проводили перевірку військово-облікових документів. Військовий, якого збила машина, мав поранення на фронті. Обох працівників перевели з бойових частин, повідомила Суспільному речниця обласного ТЦК Тетяна Гайдащук.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews