Вижницька міська рада отримає 100 тисяч доларів США на реалізацію проєктів міжмуніципального співробітництва

04.04.2024 17:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вижницька міська рада отримає 100 тисяч доларів США на реалізацію проєктів міжмуніципального співробітництва.

Вона стала одним із чотирьох переможців конкурсу проєктів «Міжмуніципальне співробітництво громад: досягнення та виклики» Програми USAID DOBRE, ідеться на сайті Чернівецької обласної військової адміністрації.

На розгляд були подані 23 проєкти від 22 громад, які стосувались ремонту та утримання доріг, соціальної сфери, благоустрою тощо.

Конкурсна пропозиція Вижницької міської ради - у сфері медицини. Так, кошти підуть на реалізацію проєкту «Доступні і якісні послуги первинної медичної допомоги на засадах сімейної медицини у сільській місцевості для населення Конятинської, Селятинської, Усть-Путильської, Банилівської та Вижницької територіальних громад».

Дякуємо міжнародним партнерам за підтримку у розвитку громад!

Довідково: в період з 2017 року по цей час в Чернівецькій області 33 територіальних громад скористались механізмом співробітництва та уклали 22 договори різної форми співпраці.

Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews