Захисник ФК «Буковина»: «Ми дуже добре підготувалися до матчу, але підвела реалізація»

05.04.2024 16:27   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців
Свій черговий матч другого етапу у Першій лізі «Буковина» провела у Кременчуці проти місцевого «Кременя». До сьогоднішнього протистояння «жовто-чорні» підійшли у статусі лідера групи «Вибування», тоді як їхній суперник перебуває у «зоні вильоту», ведучи вiдчайдушну боротьбу за збереження місця в лiзi.
 
Попри свiй статус фаворита поєдинку, матч для «Буковини» не очікувався простим. «Кремiнь» багатьма фахівцями вважається «домашньою» командою, і не кожен його суперник повною мірою може пристосуватися до штучного газону «Кремiнь-Арени».
 
Захисник чернівецької «Буковини» Владислав Дворовенко:
 
- Нам не вдалося реалізувати свої моменти, які ми створили. Якби ми у першому таймі реалізували хоча б два моменти, то гра складалася б зовсім по-іншому. «Кремінь» сьогодні не здивував нічим. Тренерський штаб повністю проаналізував суперника, тому ми знали як саме «Кремінь» буде грати, як вони будують свою гру, а також на чому саме нам потрібно акцентувати увагу. Ми дуже добре підготувалися до цьому матчу, але підвела реалізація. Треба реалізовувати свої моменти.
 
Владислав Дворовенко, "Буковина". Фото ФК "Буковина"
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews