У Чернівцях знесуть безхазяйні гаражі, якщо їх власників не буде знайдено упродовж місяця (ФОТО)

09.04.2024 11:32   Джерело: CvNews
Опубліковано : Ігор Кравців

Міські чиновники просять відгукнутись власників тимчасових металевих гаражів, розміщених на вул. Михайла Коцюбинського, 7, вул. Павла Чубинського, 16 та  вул. Костянтина Томащука, 10.

Слід із підтверджуючими правовими документами, які надають право на розміщення зазначеної споруди, звернутися до секретаря Комісії з демонтажу тимчасових споруд, пересувних тимчасових споруд, малих архітектурних форм, літніх торгових майданчиків, тимчасових металевих гаражів, стаціонарних рекламних засобів, опор ЛЕП та інших елементів благоустрою на території Чернівецької міської територіальної громади за адресою департаменту урбаністики та архітектури Чернівецької міської ради: вул. Богдана Хмельницького, 64-А, кабінет 308.

У разі, якщо в місячний термін власник тимчасової споруди (металевого гаражу) в установленому чинним законодавством порядку не заявляє про свої права на даний об’єкт, департаментом буде здійснений демонтаж відповідно до Правил благоустрою населених пунктів Чернівецької міської територіальної громади.

Гаражі. Фото Чернівецької міської ради

 

Гаражі. Фото Чернівецької міської ради

 

Тимчасовий гараж. Фото Чернівецької міської ради

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews