Прикордонники затримали чернівчанина, який ймовірно намагався незаконно провезти чоловіка в Румунію

18.07.2024 13:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На кордоні Буковини затримали чернівчанина, який, ймовірно, намагався незаконно вивезти військовозобов'язаного до Румунії. Чоловік працює міжнародним перевізником – ймовірно, він за гроші допомагав іншому чоловіку перетнути кордон у багажнику свого авто.

Про це повідомив помічник керівника Чернівецького прикордонного загону Ігор Заруднєв.

За його інформацією, чоловік майже щодня перевозить пасажирів з України до Румунії та назад через пункт пропуску "Порубне". У вівторок, 16 липня, у багажному відділенні його авто виявили чоловіка, який, ймовірно, намагався так перетнути кордон поза прикордонно-митним контролем.

Прикордонники повідомляють, що пасажиром був житель Кривого Рогу. Ймовірно, за перевезення до Румунії він заплатив водію 13 тисяч євро. Також прикордонники встановили ще двох людей, які могли бути залучені до організації незаконного перетину кордону.

На пасажира склали адмінпротокол, а водія затримали. Щодо нього та його можливих помічників внесли відомості до реєстру досудових розслідувань за незаконне переправлення осіб через держкордон. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Автомобіль чоловіка вилучили.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews