Через ремонт вулиці Руської у Чернівцях на одному з маршрутів тролейбуси починатимуть їздити раніше

24.08.2024 08:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях додали ранковий рейс на тролейбусному маршруті №8А через капремонт частини вулиці Руської. Від зупинки на вулиці Степана Бандери тролейбуси починатимуть рух о 06:05.

Про це повідомили на Facebook-сторінці тролейбусного управління.

"Через ремонт на вулиці Руській тролейбуси починають свій рух з кінцевих зупинок. Для комфортного проїзду додатково ввели ранковий рейс. Його здійснюватиме черговий тролейбус, що курсує маршрутом №8А", – йдеться у дописі.


З 7 серпня до 10 жовтня тролейбуси на маршруті №4 замінять двома автобусами. Вони курсуватимуть згідно зі схемою руху тролейбусного маршруту №4 в об’їзд через вулицю Кишинівську та вулицю Зелену.

Тролейбуси маршруту №2 замінять шістьма автобусами з інтервалом руху 12 хвилин. Автобуси курсуватимуть по маршруту до зупинки Кишинівська, далі по вулиці Січових Стрільців, вулиці Кишинівській, вулиці Зеленій та продовжать свій рух по маршруту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews