У Чернівцях біля флагштока облаштували Алею Слави на честь загиблих військових

30.08.2024 11:02   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Чернівцях в парку Жовтневому біля флагштока облаштували Алею Слави на честь полеглих військових. Там розмістили фото та інформацію про понад 300 військовослужбовців, які загинули на війні до квітня 2024 року.

Про це розповів міський голова Роман Клічук, пише "Суспільне".

На алеї встановлені двосторонні конструкції, на яких з кожного боку розміщені по три портрети загиблих бійців. Загалом на Алеї Слави понад 300 фотографій.

"Облаштування алеї розпочалось ще у квітні цього року, локацію узгоджували з родинами військових та архітекторами. Все ж прийняли рішення встановити біля флагштока, через те, що тут поблизу проживали багато цих військових, тут ходять їхні діти. Відкрили Алею Слави до Дня пам'яті захисників України", – розповів Клічук.

Згідно з інформацією на сайті Prozzoro, 50 металевих конструкцій коштували майже 300 тисяч гривень, облаштування Алеї Слави – понад 250 тисяч гривень, а 300 фотографій – 150 тисяч гривень.

На Алеї Слави надалі будуть додавати стенди з тими, хто загинув після квітня 2024 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews