Жителі Буковини організували схему для виїзду чоловіків за кордон у статусі опікунів важкохворих

31.08.2024 13:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Трьом жителям Чернівецької області, які ймовірно оформляли військовозобов'язаним фіктивні документи й допомагали виїхати як опікунам важкохворих родичів, повідомили про підозру. За інформацією поліції, щонайменше десять чоловіків заплатили за їхні послуги по майже 7 тисяч євро та виїхали за кордон.

Про це повідомили на сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України у Facebook.

За інформацією поліції, незаконно виїжджати чоловікам допомагали троє буковинців віком 33, 40 та 41 рік. За це ймовірно отримували від 6 500 до 7 000 євро.

Під час обшуків правоохоронці вилучили майже пів мільйона гривень у різній валюті, медичні довідки та висновки комісій, чорнові записи та інші документи.

На підставі зібраних доказів трьом буковинцям повідомили підозри за незаконне переправлення осіб через кордон, вчинене у складі організованої злочинної групи. Санкція статті передбачає покарання до дев'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews